Uw droom tuin laten ontwerpen

Heeft u behoefte aan een nieuwe tuinindeling? Of staat er een kaal stuk grond te wachten na de aankoop van een nieuwe woning? Green Motive Hoveniers kan een compleet tuinontwerp voor u maken, dat volledig is afgestemd op uw wensen. Dit creatieve ontwerp zorgt voor een prachtige tuin die in elk seizoen mooi is om te zien en waar u graag vertoeft. We kunnen ook specifieke elementen van uw tuin ontwerpen, zoals een voortuin, oprit of een terras aan het water. Het ontwerp wordt op papier gezet, zodat u een helder beeld krijgt van de nieuwe indeling van uw buitenruimte.

Persoonlijke tuinen

Onze hovenier komt graag bij u langs om persoonlijk met u, uw wensen te bespreken en te informeren over de mogelijkheden. Hierbij word er rekening gehouden met de vele verschillende aspecten zoals, de ligging van de tuin, de hoeveelheid beplanting, de gewenste kleurrijkheid, boombeplanting, parkeerruimte, waterelementen en meer.

Stijlen

Houdt u van een kleurrijke tuin met bloemen en planten of heeft u liever een minimalistische tuin? Wilt u een landelijke uitstraling of liever modern en strak? Green Motive Hoveniers bezit voldoende kennis over tuinarchitectuur om al uw tuinwensen tot werkelijkheid te brengen.