Over ons

Green Motive is opgericht door Steven Commelin. Na enkele jaren voor verschillende opdrachtgevers gewerkt te hebben had hij de passie om voor zichzelf te starten.

Green Motive Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat is gevestigd in Veenendaal. Het werkveld is echter breder dan alleen Veenendaal. Wij werken voor klanten door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen op maat.  Wij proberen zo veel mogelijk met groen te werken omdat we geloven dat planten de tuin tot leven brengen.

Uit onderzoek is gebleken dat groen in uw tuin goed is voor de biodiversiteit, maar ook voor uw eigen gesteldheid. Met dit als achterliggende gedachte is de naam ‘Green Motive’ ontstaan.

Elke klus is anders en elke keer leren we weer wat nieuws. We houden van maatwerk en gaan graag een uitdaging aan!

Meer dan groen

Naast het groen zijn wij ook gespecialiseerd in bestrating, houtbouw, erfafscheidingen en verlichting. Wij kijken bij het aanleggen van een tuin altijd naar de wensen van de klant zelf, de woning en de omgeving. Hieruit ontstaat er een eindresultaat dat volledig voldoet aan uw behoeftes.