Eigenaar en vakbekwaam hovenier

Steven Commelin

''Ik ben Steven Commelin (26 jaar) en ben de eigenaar van dit bedrijf. Ik woon, samen met mijn vrouw en dochter, in Veenendaal. Mijn passie ligt in de tuinen. Ik vind het mooi om mensen te helpen met het realiseren van hun droomtuin. Niet alleen de aanleg vind ik interessant, maar ook het onderhoud vind ik erg belangrijk. Ik wordt blij van een nette tuin.''

Hovenier in opleiding

Gerrald van de Munt

"Ik ben Gerrald van de Munt (19 jaar) en werk full-time bij Green Motive Hoveniers. Ik woon in Ede. Ik doe mijn werk met veel plezier. Dit komt door de variatie in het werk. Elke tuin is weer totaal anders dan die ervoor! Ik hoop dit werk nog vele jaren te kunnen doen."

Hovenier in opleiding

Rick Bouwmeester

''Ik ben Rick Bouwmeester (20 jaar) en werk sinds een half jaar bij Green Motive Hoveniers."

Bedrijfshond

Spekkie

"Ik ben Spekkie, de "bedrijfshond", en ben twee jaar oud. Mijn hobbies zijn blaffen naar de bladblazer, achter vliegende voorwerpen aanrennen en met alle soorten mensen spelen en knuffelen. Het liefst ga ik altijd mee naar de klus. Het mag niet altijd, maar vaak wel. Ik hou de sfeer er goed in en ik controleer uiteraard of de jongens goed werk leveren."

Administratieve hulp

Japke Commelin

"Ik ben Japke Commelin (28 jaar) en help waar ik kan met de administratie en het zetten van koffie voor deze hardwerkende jongens. De rest van de tijd werk ik met veel plezier als activiteitenbegeleider op een zorgboerderij. Ik kan erg genieten van een mooie tuin en vind het leuk om mee te denken over de ontwerpen van de tuinen die de jongens aanleggen."